Akademia Horeca: Mistrzowie zarządzania

Poznaj metody, które na co dzień stosują najlepsi specjaliści od zarządzania w branży HoReCa.

Dzień I 15. listopada 2017 (środa)

10:30 – 13:00

Sala Lwów A,B

Restauracja bez rotacji pracowników, czyli zarządzanie personelem w XXI w.

Prowadzenie: Paweł Gruba Piotr Rogowski

Udział: obowiązuje wcześniejsza rejestracja zgłoszeń, szkolenie płatne – 99 zł,

Organizator: V4B – Vision For Business

11:30 – 12:30

Sala Lwów C

Nowe dotacje dla restauracji i hoteli na: szkolenia, inwestycje i marketing – Piotr Tabor, Hotele Plus

Organizator: Piotr Tabor, Hotele i Gastronomia PLUS Sp. z o.o.

Wstęp bezpłatny w ramach rejestracji na Targi, ale wymagana jest wcześniejsza rejestracja (podanie imię i nazwisko uczestnika, oraz nazwa obiektu / firmy) na e-mail: kontakt@hoteleplus.pl

12:45 – 13:45

Sala Lwów C

Czy hotele powinny płacić za prawa autorskie czy też nie?

Prowadzenie: ROMAN COMI – Kancelaria Prawna Roman Comi

Organizator: Kancelaria Prawna Roman Comi

13:30 – 16:30

Sala Lwów A.B

Nowoczesne zarządzanie kosztem, czyli finanse w gastronomii.

Prowadzenie: Paweł Gruba Piotr Rogowski

Udział: obowiązuje wcześniejsza rejestracja zgłoszeń, szkolenie płatne – 99 zł,

Organizator: V4B – Vision For Business

16:00 – 17:00

Hala Dunaj

Koncert: „Mistrzowie Menu” – 25 lat HORECA

Orkiestra „WIENIAWA” – Pod batutą Jarosława Ignaszaka
W programie: Menu, for wind band, Carlosa Pellicera, w kulinarnej oprawie Szefów Kuchni Krakowskiej Szkoły Restauratorów: Michała Cienkiego (Młody Talent Gault&Millau) oraz Mistrza kucharza Pawła Wojtygi.
1. L’Apéritif
2. La spécialité du Chef
3. “American pie”, le grand finale

Organizator: Targi w Krakowie Sp. z o.o.

Udział: obowiązuje wcześniejsza rejestracja zgłoszeń, udział bezpłatny po rejestracji.

Dzień II 16. listopada 2017 (czwartek)

10:30 – 11:30

Sala Lwów A,B

Nowe trendy w projektowaniu i promocji stron internetowych obiektów hotelowych i restauracji – 10 sposobów, które zwiększą Twoją sprzedaż online.

Dagmara Plata – Alf i Przemysław Otulakowski.

Organizator: Piotr Tabor, Hotele i Gastronomia PLUS Sp. z o.o.

Wstęp bezpłatny w ramach rejestracji na Targi oraz  wcześniejsza rejestracja (podanie imię i nazwisko uczestnika, oraz nazwa obiektu/firmy)  na e-mail: kontakt@hoteleplus.pl

10:00 – 16:00

Sala Lwów C

Projekt inwestycyjny w systemie „condo” – konferencja

Udział w konferencji jest bezpłatny, ale wymaga wcześniejszej rejestracji pod adresem: biuro@projekthotel.pl

Pełen program spotkania: http://www.projekthotel.pl/userfiles/Konferencja_hotele_condo.pdf

Organizator: InwestycjewKurortach.pl i Projekt Hotel Sp. z o.o.

11:45 – 12:45

Sala Lwów A,B

Jak zarabiać na food trucku?
Mateusz Wawro – autor kanału Głodny na Youtube

organizator: POSbistro Sp. z o.o., obowiązuje wcześniejsza rejestracja www.666847-1.evenea.pl

13:00 – 15:00

Sala Lwów A,B

Rewolucja, która zwiększy ilość gości w Twojej restauracji. Poznaj metodę 4 noży.

Wykład przeznaczony dla restauratorów i managerów, którego celem jest przekazanie wiedzy dotyczącej sposobu na podniesienie zainteresowania lokalem. Wykład prowadzi Anna Dębska, wieloletni specjalista z zakresu poprawnej polityki reklamowej lokalu oraz doradca audytowy, pomagający restauracjom w zwiększaniu zysków.

Zgłoszenia pod adresem: https://www.gdziezjesc.info/krakow/rejestracja-horeca

Organizator: AF Media, Anna Dębska

11:00 - 13:00

Sala Praga A

Szkolenie Baristów Corriere Caffe
Szybkie drinki. Jak przygotować 18 wyjątkowych drinków na bazie syropów MisterMix

6 drinków alkoholowych

6 drinków bezalkoholowych

6 deserów na bazie kawy Attibassi

Prowadzą:

Arkadiusz Wieczorek – barman – ambasador marki MisterMix

Grzegorz Rybak – barista-szkoleniowiec Attibassi

Andrzej Majewski – szkoleniowiec MisterMix

Organizator: Corriere Caffe Sp. z o.o.

Wstęp w ramach udziału w Targach